Mimique Beauty Instituut

Over mij

Na het afronden van mijn studie heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt als vertegenwoordigster.

Super leuk, maar toch wilde ik heel graag meer persoonlijk met mensen werken en direct iets voor iemand kunnen betekenen. Het “mooiste” van iemand naar boven halen. Dus besloot, ik toen mijn twee kinderen klein waren, de opleiding schoonheidsspecialiste te volgen. Iets wat ik vroeger al graag had willen doen.

Nadat ik mijn diploma had behaald heb ik als trainster voor verschillende mooie huidverzorgingsmerken gewerkt.

Mijn meisjes droom achterna, een eigen Beauty Instituut.

In augustus 2006 ben ik begonnen met mijn eigen salon en ben me verder gaan verdiepen in het schoonheid vak. In die tijd heb ik ook als trainster, voor verschillende huidverzorgingsmerken, gewerkt. Het begon steeds meer te kriebelen om juist ook mensen met huidproblemen te kunnen helpen. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om bij U-Consultancy meerdere dermatologie opleidingen te volgen en heb me gespecialiseerd in huidverbetering.

Ook nu blijf ik mijn kennis vergroten door het volgen van trainingen. Zo kan ik altijd nieuwe innovatieve behandeltechnieken toepassen om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ik hou van uitdagingen en haal graag voldoening uit mijn werk. Het is dan ook mijn passie om met de behandelingen die ik geef het beste en optimale resultaat te boeken. Het is geweldig om jou weer met een lach naar huis te zien gaan.

WEES LIEF VOOR JE HUID, HIJ BESCHERMT JE IEDERE DAG!

Liefs,
Viviane