Producten

Mimique Beauty Instituut

Reviderm

Een gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid.

Eerder dan je lief is zie je de eerste tekenen van huidveroudering. De huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. Om dat tegen te gaan heeft Reviderm een verzorgings- en verbeteringssysteem ontwikkeld, met op elkaar afgestemde verzorgingsstappen, die je ook thuis eenvoudig kunt volgen.

Salon Mimique - Mimique Beauty Instituut

De toestand van je huid wordt niet verbeterd door simpelweg een willekeurige crème op te smeren, ook al is die van een goede kwaliteit.

Stap voor stap wordt de individualiteit van je huid uitgelegd en behandeld. Door een consequente thuisverzorging verleng je het zichtbare effect van de dermocosmetische behandeling. Met Reviderm microdermabrasie in de salon vertraag je tegelijkertijd het verouderingsprocess van je huid.

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie. Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling zorgt voor een optimaal resultaat.
REVIDERM heeft haar aller eerste make-up lijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de internationaal bekende make-up artiest Giovanni Fasiello.

Alle producten zijn gebaseerd op dermatologische bevindingen en medisch onderzoek.