Mimique Beauty Instituut

Producten

REVIDERM

Een gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid. Eerder dan je lief is zie je de eerste tekenen van huidveroudering. De huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. Om dat tegen te gaan heeft Reviderm een verzorgings- en verbeteringssysteem ontwikkeld, met op elkaar afgestemde verzorgingsstappen, die je ook thuis eenvoudig kunt volgen.

De toestand van je huid wordt niet verbeterd door simpelweg een willekeurige crème op te smeren, ook al is die van een goede kwaliteit.
Stap voor stap wordt de individualiteit van je huid uitgelegd en behandeld. Door een consequente thuisverzorging verleng je het zichtbare effect van de dermocosmetische behandeling. Met Reviderm microdermabrasie in de salon vertraag je tegelijkertijd het verouderingsprocess van je huid.

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie. Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling zorgt voor een optimaal resultaat.

REVIDERM heeft haar aller eerste make-up lijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de internationaal bekende make-up artiest Giovanni Fasiello.

Alle producten zijn gebaseerd op dermatologische bevindingen en medisch onderzoek.

REVIDERM MINERALE MAKE-UP

Minerale make-up gebaseerd op huidverzorging.
REVIDERM make-up gebaseerd op huidverzorging. Vooruitstrevende cosmetica voor een vlekkeloze en egale huid.
Effectieve ingrediënten voor professionele, minerale make-up.
REVIDERM huidverzorgende make-up voelt licht aan op de huid, zorgt dat de huid kan blijven ademen en creëert een zachte, subtiele look.

De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid. De hoge kwaliteit aan werkstoffen versterken het weerstandsvermogen van de huidcellen en verminderen irritaties, roodheid, fijne lijnen en rimpels.
REVIDERM heeft haar aller eerste make-up lijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de internationaal bekende make-up artiest Giovanni Fasiello. Alle producten zijn gebaseerd op dermatologische bevindingen en medisch onderzoek.

De mineralen zorgen voor een vlekkeloze huid:
– Magnesium sulfide vermindert ontstekingen en laat de huid zijdezacht aan voelen.
– Kaolien reguleert de productie van talg en creëert een matte huidstructuur.
– Zinkoxide regenereert en beschermt de huid.
– Potassium sorbiet zorgt voor een hydratatie-boost en energie. Minimaliseert roodheid.
– Diamant poeder: De ultra fijne, minerale ingrediënten reflecteren het licht dat op de huid schijnt, verfijnt poriën en vermindert zichtbaar lijnen en rimpels.

MARC INBANE

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

DP DERMACEUTICALS

De ontwikkeling van de DP Dermaceuticals™ producten reflecteert onze betrokkenheid bij het verbeteren van de huid. De DP Dermaceutical producten zijn ontwikkeld over meerdere decennia in samenwerking met leidende dermatologen, doctoren en artsen van over de hele wereld. Op deze manier hebben onze experts en ontwikkelaars echte affiniteit met de huid kunnen creëren.
Het gepatenteerde HylaFuse Complex verbetert de aanmaak van de biologische actieve molecuul. Deze ongekende vorm van Hyaluronzuur activeert een proces waarbij de huid optimaal gehydrateerd zal blijven.