Permanente Make-Up

Mimique Beauty Instituut

Permanente make-up

‘Wakker worden op je mooist’

Om er altijd tiptop uit te zien, kunt u dagelijks veel tijd kwijt zijn met het aanbrengen van mooie make-up. En als u een druk leven leidt, is dat niet altijd erg handig. Zou u het liefst gewoon elke dag opstaan met een mooie frisse look. Dat kan met permanente make-up.

Wat houdt een permanente make-up behandeling in?

Permanente make-up kan worden aangebracht als eyeliner voor een mooie frisse blik wanneer je opstaat. Of de wenkbrauwen worden mooi aangezet met een hairstroke-, microblading- of poeder-techniek. Bedenk hoe fijn het is dat de wenkbrauwen altijd hetzelfde zijn en niet meer bijgetekend hoeven worden zonder daar nog naar om te kijken. Lippen worden behandeld als de kleur flets is of er oneffenheden zijn in de lipcontour.

Salon Mimique - Mimique Beauty Instituut

Een gemiddelde behandeling duurt ongeveer anderhalf uur maar dat is een indicatie, de behandeling is klaar wanneer het perfect is! Tijdens de behandeling bepalen we samen de kleur en het model, wordt uw huid gepigmenteerd en ten slotte krijgt u uitleg over de behandeling en nazorg. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar het resultaat is een beetje pijn zeker waard.

Het beste eindresultaat

De pigmenten die gebruikt worden voor permanente make-up, zijn van de hoogste kwaliteit. Hoewel de behandeling permanent is, vervaagt het pigment na verloop van tijd iets. Dat heeft vooral te maken met uw huidtype in combinatie met de pigmentkleur. De kleur zal iets vervagen, maar u zult nooit blauw-grijze eyeliner, bruin-blauwe lipcontouren of rood-groene wenkbrauwen krijgen. Het eindresultaat van de behandeling is overigens niet direct zichtbaar. Na zes weken is uw huid volledig hersteld. In deze periode neemt het pigment af qua intensiteit en kunnen er oneffenheden ontstaan. Een nabehandeling is daarom in veel gevallen noodzakelijk. Daarna behoud u het mooiste resultaat door jaarlijks of om het anderhalf jaar een opfrisbehandeling te nemen. Daarbij profiteert u dan van een gereduceerd tarief.

Prijslijst

Eyeliner alleen boven Of alleen onder in de wimperrand
€ 185,00
Eyeliner boven & onder ooglid in de wimperrand
€ 209,00
Bruidsmake-up, vanaf incl. proefmake-up
€ 209,00
Wenkbrauw hairstroke-, microblading-, schaduw-, poeder-techniek
€ 229,00
Lipcontour accentueren in natuurlijke tinten
€ 229,00
Nabehandeling na 6 weken eyeliner alleen boven of onder
€ 75,00
Nabehandeling na 6 weken eyeliner: boven & onder, Advanced eyeliner
€ 95,00
Nabehandeling na 6 weken wenkbrauw alle technieken
€ 95,00
Opfrissen na 1 tot 3 jaar EYELINER | WENKBRAUW | LIPCONTOUR
€ 109,00
Opfrissen 1 tot 3 jaar combinatie van eyeliner & wenkbrauwen
€ 199,00
Finishing touch
€ 25,00
PMU van ANDERE SALON Opfrissen
€ 109,00
PMU van ANDERE SALON nabehandeling 6 weken
€ 85,00

Deze prijzen zijn inclusief een korting van 15 %