Pedicure

Mimique Beauty Instituut

Pedicure

Onze voeten vergeten we nog wel eens. Terwijl ze bij elke stap ons hele gewicht moeten dragen. Om jouw voeten gezond, verzorgd en klachtenvrij te houden is met regelmaat een pedicurebehandeling aan te bevelen.

Jouw voeten verdienen die extra zorg en aandacht!

Salon Mimique - Mimique Beauty Instituut

Prijslijst

Basis, 45 min.

Na de intake worden de voeten gedesinfecteerd, de nagels geknipt en gereinigd, eelt verwijdert en eventuele likdoorns of ingroeiende/verharde nagels worden behandeld, tot slot worden de voeten verwend met een cream.

€ 35,00

Clasic, 60 min.

De pedicure basisbehandeling wordt hierbij aangevuld met een heerlijke scrub om de dode huidcellen te verwijderen en de bloedsomloop te stimuleren. Tot slot krijg je een uitgebreide voetmassage waarna de voeten weer gevoed en verzorgd zijn.

€ 55,00

Compleet, 75 min.

Pedicure behandeling incl. Gellak. Gellak is een speciale lak welke uithard onder een lamp en meteen droog is. De lak blijft zitten en groeit uit, tot wij het verwijderen of vernieuwen. Je kunt kiezen uit een verschillende kleuren.

€ 65,00

Pedicurebehandelingen worden berekend naar tijd. Mocht je meer tijd nodig hebben voor bijvoorbeeld uw ‘Pedicure Basic’ dan kan dit in overleg verlengd worden naar 60 minuten in plaats van 45 minuten.