Micro Needling

Mimique Beauty Instituut

Micro Needling

Micro Needling is een effectieve manier om jouw huid in de diepte te vernieuwen zonder dat de opperhuid wordt beschadigd. Deze behandeling zorgt ervoor dat de collageen-aanmaak van jouw huid wordt gestimuleerd en dit vermindert uiteindelijk fijne lijntjes en littekens. Een mooie huid verjongende behandeling met een mooi resultaat.

WAT IS MICRO NEEDLING?
Dit is een behoedzame, niet-invasieve anti-aging behandeling. Na een intensieve voorbereiding van de huid wordt er met steriel verpakte, flexibele naaldplaten gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor een optimale opname van de substantie. Geselecteerde werkstoffen kunnen precies daar in de huid worden ingebracht, waar ze optimale resultaten bereiken.
Tegelijkertijd worden door de niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd.
Micro Needling is een effectieve manier om uw huid in de diepte te vernieuwen zonder dat de opperhuid wordt beschadigd. De behandeling zorgt ervoor dat de collageen-aanmaak van uw huid wordt gestimuleerd, hierdoor verminderen fijne lijntjes, rimpels, putjes en littekens.

HOE WERKT DE BABOR BEHANDELING MICRO NEEDLING?
Micro Needling bestaat uit hele kleine steriele naaldjes die met een vibrerend effect op de huid terecht komen. Hierdoor worden er minuscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt, dit heeft tot gevolg dat er een natuurlijk herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt.

HET RESULTAAT VAN MICRO NEEDLING
Een stevige en “volle” huid met een egale en stralende huidteint. Afhankelijk van de conditie van uw huid stellen wij een behandelplan samen. Onze ervaring is dat onze klanten na circa 6 Micro Needling behandelingen heel tevreden zijn.

Direct effect:
verbetering van de huid, meteen na de eerste behandeling
– de huid wordt zichtbaar strakker en zachter
– de huidstructuur ziet er strakker en stralender uit
– de structuur is egaal

Langdurig effect:
– bouwt de bovenste huidlaag op en zorgt ervoor dat deze dikker wordt
– verbetert het vochtgehalte in de huid
– verwijdert gebieden waar structurele schade heeft plaatsgevonden
– activeert collageenvezels

WANNEER KUNT U EEN MICRO NEEDLING BEHANDELING DOEN?
Heeft u fijne lijntjes, rimpels, acne littekens of littekens van andere aard? Dan is Micro Needling zeker een geschikte behandeling.

HOE REAGEERT JE HUID OP EEN MICRO NEEDLING BEHANDELING?
Je huid heeft in totaal 2 tot 3 dagen nodig om volledig te herstellen. Na de Micro Needling behandeling kun je 1 tot 2 dagen een branderig gevoel hebben, de huid kan rood zijn en heel soms ook licht opgezwollen. Vermijd 2 weken na een Micro Needling behandeling zoveel mogelijk direct zonlicht. Gebruik in ieder geval een zonnebrandcreme met spf 50. Wij adviseren je tevens om 4 dagen na een Micro Needling behandeling geen sauna of zwembad te bezoeken, zodat uw huid echt even tot rust kan komen.

WANNEER KUNNEN WIJ JOUW HUID NIET BEHANDELINGEN MET MICRO NEEDLING?
Wanneer u trombose heeft en/of bloedverdunners gebruikt kunt u helaas geen Micro Needling behandeling ondergaan.

Prijslijst

Kuur (4 maal)
€ 425,00
Kuur (6 maal)
€ 625,00
Losse behandeling (60 min.)

€ 125,00