Mimique Beauty Instituut

Microdermabrasie

WIL JIJ EEN MOOIE, EGALE EN STRALENDE HUID?
Een microdermabrasie behandeling geeft al na één keer een mooi, egaler resultaat met een frissere uitstraling. In een kuur van meerdere behandelingen worden de resultaten nog mooier.

Microdermabrasie heeft zich ontwikkeld tot een zeer effectief en onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging. De behandeling is pijnloos, stimulerend, rustgevend en het resultaat is verbluffend. De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct  na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn zie je het resultaat in de spiegel.

Salon Mimique - Mimique Beauty Instituut

HOE WERKT ONZE BEHANDELING MICRODERMABRASIE?
De SkinPeeler verwijdert op een gecontroleerde manier zachtjes de verhoonde cellen. Tijdens de behandeling worden microkristallen met hoge snelheid op jouw huid gespoten en vervolgens verwijderd door middel van vacuüm. Je huid is weer glad, gezond en stralend.

VOOR WIE IS MICRODERMABRASIE GESCHIKT?
Iedereen ziet resultaat wanneer je een microdermabrasie behandeling ondergaat maar je ziet het vooral bij:
– een verouderde huid
– een rokershuid
– een beschadigde huid door licht en zon
– een slecht doorbloede huid
– een huid met grove poriën en littekens
– een huid die spankracht en elasticiteit mist
– een onzuivere huid met mee-eters
– pigmentverstoringen en ouderdomsvlekken
Ook zijn er contra-indicaties waarbij wij jouw huid niet kunnen behandelen met een Microdermabrasie behandeling zoals bij actieve acne, huidontstekingen, eczeem, een verbrande huid door de zon, een koortslip, psoriasis, herpes en bij rosacea. Heb je vitamine A medicatie gebruikt dan moet je minimaal 9 maanden gestopt zijn hiermee alvorens wij je kunnen behandelen.

NA EEN REVIDERM MICRODERMABRASIE BEHANDELING
Onmiddellijk na de behandeling is jouw huid merkbaar steviger, gladder en fijner. Rimpels lijken minder – voor een jeugdig en fris uiterlijk. Diep in de huid wordt het huideigen collageen en de elastine productie gestimuleerd. De behandeling biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van jouw huid te behouden.  Na een behandeling moet je er wel op letten dat je niet in de felle zon gaat zitten en jouw huid altijd insmeert met een SPF product. Voor het mooiste resultaat adviseren wij een kuurplan. In een kuur “trainen” we de huid te verstevigen. Na aanleiding van een kennismakingsbehandeling en de huidconditie maken we hier een persoonlijk kuur voorstel van.

EXTRA ULTRASOUND

Ultrasound versterkt je weefsel en jouw huid zichtbaar. Ultrasound richt zich op het herstel van het onderhuids vet- en bindweefsel. Tijdens de behandeling wordt de celwand van de vetcel beschadigd, de inhoud van de vetcel komt vrij in het omliggende weefsel. Vervolgens zorgt het lymfe- en vaatstelsel ervoor dat dit wordt afgebroken en afgevoerd naar de lever, de afvalstoffen worden op een natuurlijke manier afgevoerd. De huid wordt strakker en gladder.

Losse behandeling:

Microdermabrasie

€ 89,00

Microdermabrasie + decolleté, 95 min

€ 109,00

Microdermabrasie, inclusief ultrasound

€ 109,00

Microdermabrasie + decolleté,  inclusief ultrasound

€ 129,00