Mimique Beauty Instituut

Microdermabrasie

WIL JIJ EEN MOOIE, EGALE EN STRALENDE HUID?
Een microdermabrasie behandeling geeft al na één keer een mooi, egaler resultaat met een frissere uitstraling. In een kuur van meerdere behandelingen worden de resultaten nog mooier.

Microdermabrasie heeft zich ontwikkeld tot een zeer effectief en onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging. De behandeling is pijnloos, stimulerend, rustgevend en het resultaat is verbluffend. De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct  na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn zie je het resultaat in de spiegel.

Salon Mimique - Mimique Beauty Instituut

HOE WERKT ONZE BEHANDELING MICRODERMABRASIE?
De SkinPeeler verwijdert op een gecontroleerde manier zachtjes de verhoonde cellen. Tijdens de behandeling worden microkristallen met hoge snelheid op jouw huid gespoten en vervolgens verwijderd door middel van vacuüm. Je huid is weer glad, gezond en stralend.

HEB JE LAST VAN:
– een verouderde huid
– een rokershuid
– een beschadigde huid door licht en zon
– een vale/slecht doorbloede huid
– een huid met grove poriën en littekens
– een huid die spankracht en elasticiteit mist
– een onzuivere huid met mee-eters
– pigmentverstoringen en ouderdomsvlekken

NA EEN REVIDERM MICRODERMABRASIE BEHANDELING
Onmiddellijk na de behandeling is jouw huid merkbaar steviger, gladder en fijner. Rimpels lijken minder – voor een jeugdig en fris uiterlijk. Diep in de huid wordt het huideigen collageen en de elastine productie gestimuleerd. De behandeling biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van jouw huid te behouden.  Na een behandeling moet je er wel op letten dat je niet in de felle zon gaat zitten en jouw huid altijd insmeert met een SPF product. Voor het mooiste resultaat adviseren wij een kuurplan. In een kuur “trainen” we de huid te verstevigen. Na aanleiding van een kennismakingsbehandeling en de huidconditie maken we hier een persoonlijk kuur voorstel van.

EXTRA ULTRASOUND

Ultrasound versterkt je weefsel en jouw huid zichtbaar. Ultrasound richt zich op het herstel van het onderhuids vet- en bindweefsel. Tijdens de behandeling wordt de celwand van de vetcel beschadigd, de inhoud van de vetcel komt vrij in het omliggende weefsel. Het lymfe- en vaatstelsel zorgt ervoor dat dit wordt afgebroken en afgevoerd naar de lever, daarnaast worden fibroblasten gestimuleerd om meer collageen aan te maken. De huid wordt strakker, egaler en gladder.

Losse behandeling:

Microdermabrasie

€ 89,00

Microdermabrasie + decolleté, 95 min

€ 109,00

Microdermabrasie, inclusief ultrasound

€ 109,00

Microdermabrasie + decolleté,  inclusief ultrasound

€ 129,00