Huidverbetering

Mimique Beauty Instituut

Huidverbetering

Bij Mimique kunt u terecht voor huidverbetering zonder dat daar fillers of plastische chirurgie aan te pas komen. Afhankelijk van uw beschikbare tijd en budget maken wij een op maat gemaakte behandeling. Na een uitgebreid intakegesprek en analyse van uw huid bespreken we de mogelijkheden.

Upgrades
Bij Mimique heeft u de mogelijkheid om uw behandeling te upgraden. Dit kan onder andere met een collageenvliesmasker, ultrasound of speciale aandacht gericht op de huid rondom de ogen- of lippen. Vraag hiernaar tijdens het intakegesprek of tijdens uw behandeling.

Salon Mimique - Mimique Beauty Instituut

Prijzen Reviderm - Skin Intensive

Reviderm “Classic” – 60 minuten

Regeneratie behandeling zonder Microdermabrasie. Ontworpen om de vermoeide huid en fletse huid te reactiveren.De combinatie van Reviderm producten in deze behandeling is zeer effectief. U huid heeft na deze behandeling een frisse uitstraling.

v.a. € 62,00

Reviderm “Peel” – 60 minuten

De Reviderm Microdermabrasie behandeling ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van Microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend. Deze behandeling kan uitgebreid worden met een collageen vliesmaker.

v.a. € 89,00

Reviderm “Quality Peel + Hydrolage” – 90 minuten

De Microdermabrasie behandeling met hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt verwijderd door gecontroleerde Microdermabrasie. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!

v.a. € 98,00

Reviderm “PCA peeling” – 45 minuten

PCA Peeling is een unieke fruitzuurpeeling die alleen door de Reviderm master mag worden uitgevoerd. Het bestaat uit een complex van fruitzuren (aha’s), die de huid ontdoen van oude cellen en die de huid lichter maken – ideaal voor pigmentatie stoornissen ( en donker gepigmenteerde acne littekens). Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt PCA Peeling goed door de huid verdragen.

v.a. € 80,00

Reviderm “Oxygen III step” – 75 – 90 minuten

Oxygen 3 step is een speciale behandeling om het zuurstof bindend vermogen van de huidcellen te verbeteren. Dit leidt tot een optimale cel stofwisseling. Vrije radicalen die het celmembraam vernietigen, worden geneutraliseerd. De huid wordt, zacht, rozig en glad en ziet er jeugdig uit. Geschikt voor alle huidtypen. Ideaal voor de rijpere huid, de licht beschadigde huid, rokershuid en het balanceert de gestreste huid

v.a. € 98,00

Reviderm “Couperose” 60 minuten

Specialbehandeling voor de couperose/rosacea huid.

v.a. € 85,00

Reviderm “Acne”- 60 minuten

Speciale behandeling voor de ontstoken en onzuivere huid.

v.a. € 65,00

Ultrasound facial 60 minuten

Ultrasoon geluid of ultrasound brengt trillingen teweeg in het weefsel. Die trillingen zorgen weer voor warmte. Doorbloeding, microcirculatie en de aanmaak van collageen- en elastinevezels worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid beter toegankelijk voor werkzame stoffen en kunnen deze makkelijker en dieper in de huid doordringen. Ultrasound kan worden gebruikt bij het tegengaan van: Acné en acné-littekens, huidonzuiverheden, huidveroudering, cellulitis, couperose, pigmentvlekken

v.a. € 95,00

Reviderm Micro Needling / Skin Needling 45 minuten

Door kleine perforaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er mooier, frisser en jonger uit ziet. De behandeling wordt thuis voortgezet door gebruik van de producten die u meekrijgt in samples.

v.a. € 125,00
Alle behandelingen zijn ook in kuurverband te volgen, we bespreken dit graag met u. U krijgt een persoonlijk huidadvies.