Huidverbetering

Mimique Beauty Instituut

Huidverbetering

Bij Mimique kunt u terecht voor DOCTOR BABOR PRO behandelingen waar we verschillende huidproblemen nog effectiever en intensiever mee kunnen behandelen. We stemmen de behandeling af op uw behoeften en wensen en met de passende verzorging voor thuis bereiken we optimaal resultaat.

De DOCTOR BABOR PRO producten hebben een geconcentreerde werking met essentiële, pure ingrediënten; nauwkeurig geformuleerd, zonder geur- en synthetische kleurstoffen, met de voor de huid een optimale dosering en beschikbaarheid.

DOCTOR BABOR PRO heeft ook professionele fruitzuurbehandelingen: TheraPRO Peels.

AHA peelings behoren tot de zogenaamde chemische peelings en zetten als hoofdbestanddelen alfa hydroxy zuren (AHA) van natuurlijke oorsprong in, zoals melk-,wijn-,citroen-,appel- en glycolzuur. Deze fruitzuren maken de kit substantie tussen de hoorncellen los en bevorderen een uitgebreide en intensieve regenererende activiteit van de huid. Afhankelijk van de gebruikte peeling- en toepassingsintensiteit kunnen de hoorncellen op verschillende diepten worden verwijderd. Zonder de huid onnodig te belasten en uiterst effectief

De TheraPRO Peels zijn veelzijdig toe te passen en geschikt voor de volgende indicaties:

Direct na de behandeling heeft u een frisse, stralende, gladde teint. Ongeveer 2 – 3 weken na de behandeling een jeugdigere uitstraling, minder lijnen en rimpeltjes en een regelmatige, verfijnde huidstructuur. Samen met u maken wij een op maat gemaakt plan en advies.

Eenmalig toe te passen of in kuurverband voor een optimaal resultaat!

Prijslijst

TheraPRO Peel – 60 min

Huidvernieuwende fruitzuur behandeling met een peeling in fasen voor een onzuivere huid, grove poriën, pigmentstoornissen en rimpels.

€ 95,00

TheraPRO C – 60 min

De behandeling zorgt voor een gelijkmatige, vitale, frisse en gladde huid bij een doffe en onregelmatige teint.

€ 95,00

TheraPRO EGF – 90 min

Voor de huid die regeneratie nodig heeft. Strakker makende anti-aging behandeling, vult op, maakt glad en verstevigt.

€ 125,00

TheraPRO CE – 60 min

Voor een belaste, gevoelige huid. Stabiliseert de huidbarrière met direct effect. Intensieve opbouw van ceramiden voor een gezond, soepele huid.

€ 85,00

TheraPRO PEP – 90 min

Verbeterd tekenen van huidveroudering zoals rimpels , gelaatsuitdrukkingslijnen, verlies aan veerkracht en elasticiteit.

€ 125,00

TheraPRO Tailored – 60 min

Voor alle problematische huidtypes, individueel te bepalen op basis van huidtype/-toestand.

€ 95,00