Mimique Beauty Instituut

Huidverbetering

Believe in your beauty!

Ben je op zoek naar een manier om je huid te verbeteren? Met de behandelingen en de pure, zuivere producten van Reviderm wordt je huid zichtbaar verbeterd.

Reviderm zijn cosmetische huidverzorgingsproducten en cosmeceuticals (een tussenvorm van cosmetische en medische producten) die we helemaal aanpassen aan jouw huidtype. Om in kortere tijd betere resultaten te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling zorgt voor een optimaal resultaat. We adviseren je graag over een goede balans tussen de salonbehandelingen en de thuisverzorging die samen het gewenste resultaat opleveren.

Prijslijst

Kennismakingsbehandeling – 90 min.

Deze is éénmalig te reserveren bij een eerste bezoek aan de salon.

In deze behandeling gaan we samen kijken wat jouw huid nodig heeft. De behandeling passen we hier compleet op aan. We beginnen de behandeling altijd met een intakegesprek en een huidanalyse. Na de behandeling bespreken we de behandeling en bevindingen in een huidadvies.

€ 75,00

SKINDICATION

Deze productlijn combineert dermatologische kennis met medische bevindingen. Voor een huid met specifieke huidproblemen, zoals acné, couperose of rosacea, een droge of een huid die herstel nodig heeft.

Reviderm “Acné” – 60 min.

Speciale behandeling voor de onzuivere en onrustige huid. De talgproductie wordt genormaliseerd en de huid gekalmeerd.

€ 70,00

Reviderm “Couperose/Rosacea” – 60 min

Hierbij worden op een actieve manier de bloedvaten versterkt en verstevigt waardoor ontstekingen/roodheden verminderen.

€ 75,00

Reviderm “Hydro2 Infusion” – 60 min

Voor de zeer vochtarme huid, met de hoogwaardige werkstoffen zoals hyaluron, huideigen aminozuren en moisturizing factoren.

€ 75,00

SKINTELLIGENCE

Een zeer vooruitstrevende anti-aging lijn, met behandelingen die wetenschappelijk bewezen zijn. Ze vertragen het huidverouderingsproces, stimuleren de regeneratie en versterken de weerstand.

Reviderm “Basis” – 60 min

Om de vermoeide vale huid te reactiveren. Behandeling zonder microdermabrasie. Door de combinatie van de behandeling en de producten heeft je huid weer een frisse uitstraling.

€ 70,00

Reviderm “Microdermabrasie” – 60 min

De Reviderm behandeling met microdermabrasie ter stimulatie en regeneratie van je huid. Verhoornde cellen worden intensief verwijderd. De huidcellen krijgen een energiestoot en zijn veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend.

€ 89,00

Reviderm “Microdermabrasie + Hydrolage” – 90 min

Microdermabrasie behandeling met hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. Verhoornde cellen worden intensief verwijderd. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik van de hydrolage verbeterd de hydratatie van de huid en heeft een mooi liftend effect. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct zichtbaar.

€ 105,00

Reviderm “PCA Peeling 28%” – 60 min

Een unieke fruitzuurpeeling, die bestaat uit een combinatie van fruitzuren die de huid ontdoen van oude cellen en de huid lichter maken. Ideaal voor; onzuivere huid, regulatie, opfrissing pigmentatie stoornissen en donker gepigmenteerde huid door acné.

€ 85,00

Ultrasound behandeling – 60 min

Ultrasoon geluid of ultrasound brengen trillingen teweeg in het onderhuids weefsel, deze veroorzaken warmte. Doorbloeding, microcirculatie en de aanmaak van collageen- en elastinevezels worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid toegankelijk voor werkzame stoffen en kunnen deze dieper in de huid doordringen. Ultrasound kan worden gebruikt bij het tegengaan van: Acné en acné-littekens, huidonzuiverheden, huidveroudering, cellulitis, couperose en pigmentvlekken.

€ 89,00