Mimique Beauty Instituut

Huidanalyse

WAT IS JOUW HUIDTYPE?
Heb jij een droge, gevoelige of juist vette huid? De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van je huidtype met onze huidanalyse. Als je je huidtype weet dan kun je ook de juiste behandeling en verzorging kiezen zodat je ook echt verbetering gaat zien van je huid.

Wij gebruiken hiervoor ons het Derma Visualiser apparaat. Dit is een moderne camera die de huid 80x keer vergroot. De camera zorgt voor de optimale visualisering van huidproblemen en huidverschijnselen. De conditie van jouw huid veranderd continu. Ben je net ziek geweest of heb je veel stress gehad, dan zie dit direct terug aan jouw huid. Voor de optimale verzorging en behandeling voeren wij daarom graag een huidanalyse uit.

WAT ZIEN WIJ MET DE DERMA VISUALISER?
Als wij de Derma Visualiser gebruiken zien wij of jouw huid juist droog of heel vet is, of er schade is aan de huid en of je op dit moment de juiste producten gebruikt. Maar ook de activiteit van de talgklieren, de huidvochtigheid en eventuele pigmentvlekken. Kortom voor ons een ideale werkmethode om jouw huid optimaal te beoordelen en hierop de juiste behandeling te kunnen toepassen.

Prijs huidanalyse € 40,- maar wij hebben regelmatig aanbiedingen.