Gezichtsbehandelingen

Mimique Beauty Instituut

Gezichtsbehandelingen

TEAM DR. JOSEPH Behandelingen

Puurheid – Ontspanning – Bescherming

Gebaseerd op de behoefte van de huid en wetenschappelijke bevindingen begint de behandelmethode van TEAM Dr. JOSEPH diep in het weefsel. De natuurwetten van de huidfuncties en het metabolisme wordt in balans gebracht. Het zenuwnetwerk wordt gekalmeerd, gezichtsexpressie wordt gekalmeerd, de microcirculatie wordt genormaliseerd en de uitstraling geharmoniseerd. Met als doel het holistische gevoel van uw huid, gezondheid en schoonheid te bewaren.

Salon Mimique - Mimique Beauty Instituut

Kennismakingsbehandeling (2 uur)

Een eerste kennismaking met Mimique Beauty Instituut. Waarin we samen met u een uitgebreide huidanalyse doen en we bespreken wat u wensen en behoeften zijn. Hier passen we de behandeling op aan, zodat u kunt ervaren wat we voor u kunnen betekenen.
€ 60,00

Prijslijst

Intense Purifying – 60 minuten

Een diepreinigende behandeling. Na deze behandeling is je huid helder en zacht, je gezicht straalt, je voelt je schoon en vol energie. We beginnen met een huidanalyse om te bepalen welke producten geschikt zijn voor jouw huid en jouw doel. De behandeling start met warme kruidencompressen gevolgd door een zachte peeling, een zuiverende behandeling met cupping massage en een goede dieptereiniging. Vervolgens heb je keuze uit het Deep Purifying Mask of het Intense Moisturizing Mask en dagverzorging afgestemd op jouw huidtype. Voor het ultieme resultaat kan je het bijzonder effectieve Algae Treatment Peel Off Mask (+EUR 5) toevoegen.

Je krijgt een zichtbaar frissere teint en een vitale uitstraling. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype.

€ 62,00

Cellular Recration behandeling – 90 minuten

Een heerlijke behandeling met actieve natuurlijke werkstoffen, afgestemd op de behoeften van jouw huid. Met een direct resultaat en een diep ontspannend verwenprogramma volgens de methode van Team Dr. Joseph. We beginnen met een huidanalyse om te bepalen welke producten geschikt zijn voor jouw huid en jouw doel. De behandeling is verder opgebouwd uit lymfestimulerende massage om afvalstoffen beter af te voeren, warme kruidenkompressen, zachte peeling, dieptereiniging met cupping, speciaal serum afgestemd op jouw doelen, rustgevende of juist oppeppende gezichtsmassage afgestemd op jouw persoonstype, intens masker en tot slot een afgestemde huidverzorging met actieve en natuurlijke ingrediënten voor een stralende huid. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype.

€ 92,00

Advanced Biolifting behandeling – 110 minuten

Het complete holistische programma volgens de methode van Team Dr. Joseph. Een intensieve behandeling met biodynamische lifting massage geheel afgestemd op jouw huidbehoeften. Beleef een unieke schoonheidsbehandeling met huiddiagnose, wenkbrauwen modelleren, stimulerende lymfemassage, warme kruidenkompressen, peeling, dieptereiniging met cupping, speciaal serum, bio-energetische liftende massage met behulp van bindweefselmassage en kruidenstempels, intensief masker en tot slot een huidspecifieke dagelijkse verzorging en stabilisatie. High tech van de natuur voor een langdurige impact, zichtbare resultaten en maximaal effect.

€ 112,00