Gezichtsbehandelingen

Mimique Beauty Instituut

Gezicht - verzorging met systeem

Elke mens is anders – en elke huid.
Wij gunnen jouw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op jouw persoonlijke huidbehoeften, verwennen wij haar met de producten uit de serie SKINOVAGEPX en met de unieke Effective Touch Massage.

Upgrades
Bij Mimique heeft u de mogelijkheid om uw behandeling te upgraden. Dit kan onder andere met een collageenvliesmasker, ultrasound of speciale aandacht gericht op de huid rondom de ogen- of lippen. Vraag hiernaar tijdens het intakegesprek of tijdens uw behandeling.

Prijslijst

Quick – 30 min

Reinigen, scrubben, doorbloedingsmasker en onzuiverheden verwijderen.

€ 45,00

Basic – 50 min

Reinigen, epileren, scrubben, doorbloedingsmasker, onzuiverheden verwijderen, verzorgend masker en de juiste dag verzorging.

€ 60,00

Premium – 75 min

Reinigen, epileren, harsen bovenlip of verven wenkbrauwen, scrubben, doorbloedingsmasker, onzuiverheden verwijderen, werkstofconcentraat, Effective Touch Massage, extra verzorgend masker en een dag verzorging aangepast op uw huid.

€ 73,00

GEZICHT ANTI-AGING

REVERSIVE
Intensieve anti-aging verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: jouw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.

90 min

€ 120,00

100 min inclusief Ultrasoon

€ 140,00

HSR® lifting

Gezichtslifting van de nieuwe generatie – voor meer spankracht en elasticiteit. Naar keuze activerend en verlevendigend of ontspannend en verwennend.

90 min

€ 99,00

100 min inclusief Ultrasoon

€ 119,00

BABOR Sea Creation

Luxe die onder je huid gaat
Gun jouw huid een luxueuze expeditie – met zeer werkzame ingrediënten uit de diepten van de zeeën. Het hoog geconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème in gemasseerd met warme Obsidian- en koele koraalstenen alsook twee intensief werkzame maskers, toveren een optimum aan uitstraling en jeugdigheid tevoorschijn.

Verwentijd 120 min
€ 200,00

GEZICHT – EXTRA’S

Aanvullend bij je gezichtsbehandeling

Ultrasone golven
Insluizen van werkstoffen voor een diepere en intensievere werking. Effectief bij: rimpels, verlies van de stevigheid van de huid, onzuiverheden, couperose, vermoeide vale teint en littekens.

Gezicht
€ 20,00
Hals en decolleté
€ 20,00

Ampullen Crash – intensiefkuur

Ervaar hoe tot wel 5-10 ampullen de dorst van jouw huid duurzaam kunnen lessen.

Vanaf
€ 20,00
Verzorgingsplus voor de ogen
Oogpakking
€ 10,00
Speciale maskers
Collageenvlies, masker met collageen
€ 20,00
Algen Peel-off masker, zuiverend en hydraterend masker met algen
€ 20,00